https://www.nordiciotweek.com/
  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Vimeo - Grey Circle
Search
  • -

Vastaako HR-järjestelmäsi 2020 haasteisiin?
Uusi vuosikymmen, samat tutut vuosisuunnitelmat ja tavoitteiden asettaminen. Kuinka hyvin HR-järjestelmäsi vastaa nykypäivän vaatimuksiin suunnittelun, toteuttamisen ja raportoinnin suhteen?


HR:n vuosikellossa ollaan valmiina kääntämään uusi sivu, kun vuoden 2020 suunnitelmien täytäntöönpano on nyt ajankohtaista. Kehityskeskusteluiden ja tavoitteenasetannan prosessien aloittaminen, osaamisten ja koulutusten suunnitteleminen sekä resurssien riittävyyden varmistaminen ovat uuden vuoden tärkeimpiä teemoja. Kuinka varmistaa, että kehityskeskusteluiden ja tavoitteenasetannan prosessit etenevät juuri suunnitellusti? Millaista tukea esimiehet kaipaavat?


Esimiesten työ helpottuu, HR pystyy seuraamaan prosessia


Toimivalla HR-järjestelmällä pystytään vaiheistamaan kehityskeskusteluja ja tavoitteenasetantaa helpottaen näin HR:n hallintaa niiden etenemisestä. HR:n vuosikellon mukaisesti suunniteltu prosessi etenee helposti ja nopeasti suunnittelusta käyttöön. Myös esimiesten työtä voidaan helpottaa automatiikan ja vaiheistuksen avulla. Työntekijöillä voi olla esitäytettäviä kohtia, joihin pystytään palaamaan varsinaisessa keskustelussa esimiehen kanssa.


Osaamistenhallinta ja koulutustarpeiden suunnitteleminen


Riittävän osaamisen varmistaminen koulutusten suunnittelulla ja järjestämisellä on mahdollista modernilla HR-järjestelmällä, jossa ilmoittautumiset ja osallistumistietojen hallinta on automatisoitua. Varmista siis osaamisen riittäminen kehityssuunnitelmiin peilaten ja suunnittele koulutustarpeet niin sisäisesti kuin ulkoisesti etukäteen. Lue lisää kuinka toimiva HR-järjestelmä auttaa toteuttamaan HR:n vuosisuunnitelmaa.


SOLAFORCE


Ota meihin yhteyttä, niin jutellaan lisää!

7 views

HR EXECUTIVE NORDIC 2020

Venue: Kattilahalli, Helsinki
Contact / partnerships

Mikko Huttunen

+358 50 367 5966

mikko.huttunen@bignordic.com

Heidi Byskata

+358 50 309 1418

heidi.byskata@bignordic.com

Agenda &
speaking inquiries

 

Petra Åkerlund

Head of Event Production

petra.akerlund@bignordic.com

+358 503 214 990

Tickets &
group participations

Hannu Pikkarainen
+358 504 708 390

hannu.pikkarainen@bignordic.com

Business Insight Group

Kalevankatu 31 

00100 Helsinki
www.bignordic.com

Subscribe to our newsletter and we'll inform you about upcoming B2B conferences most suitable for your profession and interests.
 

All new subscribers will receive a 15% discount voucher that can be used for participation tickets!

HRExecutive_logo_2021-04.png