https://www.nordiciotweek.com/
top of page
Search
  • Auntie

Parempi mieli nostaa työtehoa – tutkitusti!


Tunnetko stressin? Miten tasapainossa ovat työsi suhteessa muuhun elämääsi? Onko motivaatio hukassa? Tunnetko arjen hallinnassa haasteita? Podetko riittämättömyyden tunnetta?

”Työt kasaantuvat ja takaraivossa tykyttää tekemättömät työt. Minulle toitotetaan, että tee vähän huonommin, mutta en ole keksinyt montaakaan työtehtävää, jossa voisin tehdä huonommin. Keskeytyksiä on jatkuvasti ja keskittyminen on vaikeaa. Turhaudun helposti, kun tuntuu että kaikki jää kesken.”

Tuoreen tutkimuksen mukaan edellä mainitut tilanteet ovat yleisimpiä syitä hakeutua Auntien palvelujen pariin. Jo ennen avun löytämistä 99 %:a on yrittänyt tehdä jo jotain ongelman ratkaisemiseksi. Ja sitä ennen ihmisen on ollut huono olla. Kun löytyy syy, on mahdollista saada apua ja löytää ratkaisuja.

”Olen yrittänyt tsempata ja motivoida itseäni, mutta ei ole löytänyt oikeita keinoja.”

Tiedämme, että ihminen on monitahoinen kokonaisuus. Kaikki asiat tuntuvat joltain ja vaikuttavat tavalla tai toisella. Olemme kuitenkin erilaisia, joten jokaisella on oma tapa toimia tuntemusten mukaisesti. Siksi jollekin pienikin stressi on liikaa, toisia se motivoi. Joku haluaa tehdä monta asiaa samaan aikaan, toisen on keskityttävä yhteen projektiin kerrallaan. Siksi on hyvä tunnistaa sellainen ongelma, joka on niin suuri, ettei yksin selviä vaan hakee apua tai sitä tarjotaan esimerkiksi juuri yrityksen puolelta.

”Palvelu antoi lisää työkaluja käsitellä omia tunteita ja mielenhallintaa. Sain myös lisää itsetuntoa ja luottamusta omiin kykyihini. Istuntojen aikana läpi käydyt asiat olivat selkeitä ja istunnot rauhallisia. Koin tulleeni kuulluksi ja ymmärretyksi.”

Tutkimuksesta saatuja tuloksia on ilo kertoa:

  1. stressi väheni 33 %

  2. positiivisuus lisääntyi 32 %

  3. työteho parani 11 %

Auntien palvelukokemuksesta annettiin arvosanaksi 8,7 (asteikko 1 – 10). Auntien matalan kynnyksen palvelua suosittelee 97 %.

Tutkimus toteutettiin tammi-syyskuussa 2019 nettikyselyn avulla. Kohderyhmä muodostui niistä henkilöistä, jotka olivat käyttäneet jonkin Auntien palvelupaketeista. Vastaajien määrä oli 461 henkilöä.

Kerromme mielellämme lisää tutkimustuloksista sekä siitä, miten me voimme olla avuksi, kun olo alkaa tuntumaan haastavalta. Tai yrityksessä pohditaan jo etukäteen millaisia palveluita on tarjolla ennen kuin tilanteet eskaloituvat vakavammiksi tai niitä pääsee edes syntymään.

Auntie – mielen hyvinvointia digitaalisin keinoin

Ps. Auntien palvelupaketteihin pääset tutustumaan tästä.

12 views0 comments
bottom of page