https://www.nordiciotweek.com/
top of page
Search
  • Sympa

HR:n trendit 2020 – Oppaasi henkilöstöhallinnon tuleviin trendeihin


Pikakelaus HR:n tulevaisuuteen – oppaasi henkilöstöhallinnon tuleviin trendeihin

Muutos on meille kaikille tuttua: elämme jatkuvan innovaation ja muutoksen aikakaudella, ja suuntaus on sama myös henkilöstöhallinnon saralla. Uusimpien trendien seuraaminen oman päivittäisen työn rinnalla voi olla uuvuttavaa.

Kuulostaako tutulta? Ei hätää! Jotta sinun on helpompaa löytää tietoa, olemme tiivistäneet tiedot uusimmista HR-trendeistä tähän oppaaseen. Nykypäivän liiketoiminnassa kyse on ensisijaisesti ihmisistä. Tämä tarkoittaa, että prosessit, käytännöt ja trendit ovat hyvin erilaisia – aivan kuten niiden kuuluukin olla.

Kuitenkin tietyt HR-trendit ovat usein nähtävissä vuosittaisissa trendiraporteissa ja otsikoissa ja ne tulevat esiin myös alan johtavissa tapahtumissa. Olemme tiivistäneet tietomme ja havaintomme tähän oppaaseen, joka sisältää neljä keskeistä aihetta tämän päivän henkilöstöhallinnossa: HR-analytiikka, uudet teknologiat, uusi työ ja Y-sukupolvi sekä työntekijöiden etusijalle asettamisen.

Jotkut trendit saattavat olla sinulle jo tuttuja. Toivomme kuitenkin, että voimme antaa sinulle tietyn selvyyden siitä, kuinka näitä suuntauksia tulisi lähestyä ja miten ne voivat auttaa sinua päivittäisessä työssäsi. Annamme yleiskuvan nykyisestä kehityksestä ja käytännön esimerkkejä siitä, mitä ne merkitsevät sinulle henkilöstöhallinnon ammattilaisena. Olemme suunnitelleet tämän oppaan niin, että voit helposti valita aiheet, jotka ovat sinulle tärkeitä ja läheisiä. Mitä enemmän keräät tietoja alan trendeistä, sitä paremman käsityksen saat siitä, mikä sinun ja oman organisaatiosi tilanne on tällä hetkellä. Tämän jälkeen sinun on helpompi tunnistaa, mitä trendejä sinun olisi kenties hyvä tutkia tarkemmin.

Autamme sinua kertomalla alan tämänhetkisistä edelläkävijöistä kunkin trendin osalta ja saat myös vinkkejä siihen, kuinka voit itse seurata heidän esimerkkiään. LUE KOKO OPAS TÄÄLTÄ

31 views0 comments
bottom of page