https://www.nordiciotweek.com/
  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Vimeo - Grey Circle
Search
  • Aditro

Näkökulmia Global Human Capital Trends -raportista


Vuosittainen Deloitte Global Human Capital Trends -raportti koostaa ja analysoi globaaleja HR-trendejä, johon lähes 10 000 liiketoimintajohtajaa, HR-johtajaa ja asiantuntijaa ympäri maailman antavat näkemyksensä henkilöstöjohtamisen tulevaisuudesta. Vuoden 2019 Deloitte-raportin tulokset jaoteltiin kolmen teeman alle: työvoiman tulevaisuus, organisaation tulevaisuus ja HR:n tulevaisuus. Tärkeimmäksi trendiksi tuloksissa nousivat niin Suomessa kuin globaalisti oppiminen ja osaamisen kehittäminen.

Koostimme HR-trendeistä muistin virkistykseksi yhteenvedon kokemuksemme perusteella muodostuneiden näkökulmien kera. Millaista henkilöstöjohtamista tullaan näkemään tulevaisuudessa? Ovatko trendit toteutuneet tai toteutumassa sinun organisaatiossasi?

Voit ladata artikkelin itsellesi klikkaamalla alla olevaa kuvaa.

Miten Aditro HR tehostaa sinun organisaatiotasi?

Varaa demo-esittely ja kerromme, miten sujuvaa, helppoa ja nopeaa HR-tehtävien hoitaminen voi sinun organisaatiossasi olla.Enemmän tehokkuutta ja ajansäästöä. Luotettavaa henkilöstöhallintoa digitaalisesti, ja varmasti viranomaismääräyksiä noudattaen.

Varaa demo-esittely

Asiakassivumme ovat henkilökohtainen kanavasi Aditron tukipalveluun. Sivujen kautta pääset lähettämään tukipyyntöjä ja saat ajankohtaista tietoa palveluihisi liittyen. Asiakastukipyynnön voit lähettää tästä.

Otathan henkilökohtaisiin palkkalaskelmiin liittyvissä asioissa yhteyttä työnantajasi omaan HR:ään.

Our customer pages are your personal portal for contacting Aditro Support. You can send any support inquiry by creating a new support case. Log in and let us know how we can help you.

On matters related to your personal payslips, please contact the HR department of your employer.

Aditron tuotteet ja palvelut

Aditro on johtava palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistojen sekä ulkoistuspalvelujen asiantuntija Pohjoismaissa. Modernit ohjelmistoratkaisumme tukevat digitalisoituja ja automatisoituja palkka- ja henkilöstöhallinnon prosesseja ja tarjoavat niin työntekijöille, esimiehille kuin asiantuntijoillekin tehokkaat työvälineet päivittäisten tehtävien hoitamiseen. Lisäksi tarjoamme laadukkaita palkka- ja henkilöstöhallinnon ulkoistuspalveluja vaativampiinkin tarpeisiin. Ratkaisumme sopivat parhaiten keskisuurille ja suurille organisaatioille.

Ota yhteyttä myyntipalveluumme ja kysy lisää!

#aditro #henkilöstöpalvelut #HR

15 views0 comments

HR EXECUTIVE NORDIC

partnerships & Tickets

Mikko Huttunen

+358 50 367 5966

mikko.huttunen@bignordic.com

Heidi Byskata

+358 50 309 1418

heidi.byskata@bignordic.com

Agenda &
speaking inquiries

Aleksi Helander
+358 40 251 6598
aleksi.helander(at)bignordic.com

Business Insight Group

Kalevankatu 31 

00100 Helsinki
www.bignordic.com

HRExecutive_logo_2021-04.png